Mesto sprostitve

Najdete nas v osrčju Slovenskih goric, sredi neokrnjene narave, kjer na zemlji, ki več kot 20 let ni bila tretirana s škodljivimi škropivi ali gnojili, raste naša sivka angustifolia. Posestvo Apilavandula deluje po ekoloških principih in je imetnik ekološkega certifikata nemške družbe TUV, za api kozmetiko pa ekološkega certifikata ECOGEA.

Izdelki narave

Če si želite dobre sprostitve in občutka neokrnjene narave, vašo dušo nežno pobožajo naši izdelki, pripravljeni po najvišjih standardih. Naše dobrote so: sivkin čaj, robidova in jurkina marmelada s sivko, kakor tudi kremni med s sivko, cimetom in ingverjem in seveda sivkin sirup, ki še posebej sprošča.

Imejte se radi

V kolikor želite razvajati vašo kožo in telo, pa lahko pri nas najdete po najvišjih ekoloških standardih ustvarjene izdelke za nego telesa, kot so sivkina hidratantna krema za obraz, tradicionalno sivkino milo, apiterapevtsko medeno milo, sivkin trdi šampon in api mazilo za usta.

Naš smisel

Z našimi produkti narave hočemo pomagati vsem dobrim ljudem, jim izboljšati počutje, mentalno zdravje ter njihov duševni mir. 

Socialna omrežja

Izdelava spletne strani: Lunalabs